New Colonial Saltbox Home

Boxford
Massachusetts

The architectural design and plans for this large new home was commissioned by the owner who is also the builder.  He was one of the craftsmen who built the new, New England style barn shown at the top of this Portfolio.  The proportions of the house and the archiectural details are period-correct. At the rear part of the Main house, according to the wishes of the builder & his wife, larger windows and skylights were installed which allow for Passive Solar collection.  Insulated stone & concrete floor area inside this part of the house stores the solar warmth and releases it during times of no sunshine. 

Fine Home Design

2 Comments

  1. buy cialis canadian on May 21, 2020 at 5:03 pm

    Very shortly this site will be famous amid all blogging and
    site-building viewers, due to it’s nice content

    • Fine Home Design on May 24, 2020 at 7:49 pm

      Thanks for your positive comment! Always welcome.

Leave a Comment